Welkom bij Bristol-Myers Squibb Bristol-Myers Squibb is een wereldwijd actief biofarmaceutisch bedrijf met als missie het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve geneesmiddelen die patiënten helpen om ernstige ziekten te overwinnen.

Bristol-Myers Squibb Internationaal
Bezoek onze internationale website www.bms.com voor meer informatie over Bristol-Myers Squibb wereldwijd.


Informatie 

14 maart 2017
Belangrijke risico-informatie: Nulojix (belatacept)

31 oktober 2016
Uitbreiding van de expertise behandelcentra bij longkanker
16 augustus 2016
Nivolumab informatie

28 januari 2016
Akkoord over financieel arrangement nivolumab
16 februari 2016
Update beschikbaarheid Questran en Questran A ‭(Hidden)‬ HIdden JS and CSS

 
Onze Missie Onze missie is het ontdekken, ontwikkelen en leveren van innovatieve medicijnen die patiënten helpen om ernstige ziekten te overwinnen.

Klik hier om meer te lezen over onze missie

Media en pers Voor meer informatie over ons, onze activiteiten of onze producten belt u naar onze afdeling Public Affairs via 030 300 2222 of stuur een e-mail naar info.nl@bms.com.
Medische informatie Voor medische vragen over onze producten kunt contact opnemen met ons via medischeafdeling@bms.com of telefonisch via
030 300 2222.

Klik hier voor het melden van een bijwerking of productklacht
Het Farmahuis
Farma in Nederland heeft een nieuw onderkomen: het Farmahuis. Het is verrassend en eigentijds en staat midden in het zorglandschap anno nu! Farma dus als (belangrijk) onderdeel van de zorgketen: de patiënt(organisaties), de zorgverzekeraars, het kabinet, de zorgverleners en medici en de ziekenhuizen. Het Farmahuis is te bezoeken op deze speciale website en via Facebook en Twitter (@HetFarmahuis).